Middags-stassen

kläder-16

.

.

Åhhh, jag måste bara få visa den här übersöta outfiten som jag hade på mig på kvällen i helgen när vi var på Ulfsunda Slott. Blank sidenaktig blus i riktigt krafigt material, volangkjol, höga klackar och stora silverörhängen kanske är min all time high komfortabla aftondress. Kände mig så fin och bekväm. Ett perfekt val av kläder känner jag. Blusen och kjolen har jag köpt på Guts och de är ihopmatchade av stensäkra Sofia. Skorna som är riktiga favvisar är köpta på Tullhuset. Snyggväskan har jag lånat av Lillans storasyster.

.

Blusen finns också i en annan snygg färg här

Liknande kjol här och lite billigare variant här

Liknade mockaskor med lite lägre klack finns här

Väska här

.

.

Och visst måste man ta en hiss-selfie med syrran när man är lite glad i hatten?

.

.

kläder-17

.

.

Kram

Helena

.

,

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: