Höstbuketter i härlig grupp

∼ innehåller annonslänkar till Newport och Ellos ∼

blommor-3

.

.

Godmorgon

.

.

Startar den här dagen med ett härligt arrangemang höstfärgade blommor. Så fint med små glasvaser i grupp. Helt klart ett tips om man vill få till en ”maffigare bukett”. En ensam vas med en bukett kan kännas fjuttig på ett stort bord. Då är det här ett superfint allternativ som sprider ut sig lite. Variera höjden och formen på vaserna så kan du inte misslyckas.

.

.

Newport har de här och de här söta vaserna, för bara 129 kr (50% rabatt) styck. De är perfekta för ändamålet tycker jag! Ett annat alternativ är att leta småvaser på loppis där man brukar kunna fynda dem för lite och ingenting (+bra miljöval).

.

.

kläder-2

T-shirt från det här märket och en lite höstig färgklick i form av den fina scarfen från Hermés som jag fick av Magnus i födelsedagspresent.

.

.

Idag ska jag ut på landet till min älskade barndomsvän och insupa lantluft och höstfärgad natur. Längtar så efter henne!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: