Bästa massagen i Västerås

massage

.

.

Hej fredag och hej sista arbetsdagen för den här veckan. Eller, egentligen är det inte det för mig ändå, för jag kommer nog att lägga några timmars arbete i min butik (Studio 4, Skolgatan 4 bakom Rudbeckianska Skolan) under morgondagen också. Det är sååå roligt att pyssla där, och jag har börjat fylla upp den med så mycket fina saker från Tullhuset. Jobbade där hela dagen igår och var inte själv en sekund. Hahaha, skrev här på bloggen igår att jag skulle vara där under dagen, och tydligen var det många som hade läst det för den ena efter den andra dök upp. Och jag som inte ens hade prismärkt eller lärt mig hur den lilla betalningsdosan fungerar. Folk fick handla på krita så länge så får jag asap lära mig att ta betalt!

.

.

Hur som haver så har jag haft en finfin vecka som började på absolut bästa sätt. Min systers väninna Maria är utbildad massör och hälsoterapeut och har egen ”salong” där hon jobbar några dagar i veckan (salongen finns på Humlegatan). I måndags var jag bjuden dit för att titta på salongen och få ett smakprov på vad hon har att erbjuda. Klart att jag tackade ja!

.

.

.

.

Men vilken otroligt skön början på veckan säger jag bara. Maria arbetade metodiskt från ryggen, till armarna och benen och avslutade med ansiktet. Ni hör ju själva, hur skönt var inte det liksom? När man tänker på massage tänker man kanske att man vill köra det i slutet av veckan, när man känner sig lite sliten och så, men vetesjutton om det inte är helt ultimat att faktiskt  b ö r j a  veckan med en massage istället. När jag gick därifrån, med den sköna känslan i kroppen, de härliga dofterna i nosen och den softa musiken i öronen, var det som att alla måsten den kommande veckan kändes så mycket mindre betungande. Den annars så vanliga ”måndagsstressen” var som bortblåst och jag bara lallade runt resten av dagen och fick ovanligt mycket gjort – helt utan stress, bara lugnt och fint!!! Fattar inte riktigt hur det gick till, eftersom jag tänkte innan att, ojoj, hur ska det gå med resten av dagen nu när jag blir såhär sömnig och avslappnad redan kl 10.00…

.

.

massage-4

.

.

Önskar att jag hade möjlighet att ta en massage  v a r j e  måndag morgon framöver. Det har jag ju förstås inte, men någon gång ibland kommer jag absolut att göra det. Dessutom tänkte jag överraska Lillan med en massage där. Vi har bott på flera hotell med spa med henne, och varje gång har hon velat ”spaa på riktigt”, men det har aldrig blivit så. Ni vet vad det kostar med massage och  spabehandlingar på spahotell va? För två personer blir det väl ungefär som en weekend i Palma. Ja inte riktigt kanske men kostsamt är det i alla fall. Minns inte exakt vad Maria tar för sina behandlingar, men jag tyckte mig se att en timmas massage låg på runt 600 kronor och en halvtimma runt 400. Det fanns lite olika varianter, men ungefär så var det. Dessutom har hon erbjudande om 10% rabatt för nya kunder under oktober månad, så passa på att testa! Marias Facebooksida finns här (där kan du boka, eller så kan du ringa henne på 0707656533).

.

.

Önskar er en fin fredag!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: