Odd Molly till outletpriser

Skärmavbild 2018-10-11 kl. 10.41.41

.

.

Hallå där!

.

Det är några år sedan jag själv köpte något från Odd Molly, fick nog en överdos av de kläderna vid den tiden, men nu på senare tid har jag hittat flera fina plagg därifrån. Dessutom kommer jag att sälja lite Odd Molly (outlet) i min shop Studio 4 på Skolgatan 4 bakom Rudbeckianska Skolan i Västerås. Allt där är utvalt av mig, och jag har bara plockat sådant jag själv gillar och kan tänka mig att ha på mig. Jag har så litet där så det finns inte plats för sådant som jag själv inte gillar 🙂

.

Vill du redan nu fynda Odd Molly till outletpriser kan jag tipsa om att det här finns massor att välja mellan!

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: