
.
.
Halloj
.
.
Nu kommer inte vi att vara hemma imorgon, så någon fredagsmiddag behöver jag inte tänka på (så skönt 🙂 ), vill ändå tipsa er om den här rätten som är så himla goood och lättlagad ändå. Den har en skön Italiensk feeling, men på svenskt vis.
.
.

.
.
Ugnsstekt lövbiff med mozzarella, basilika och tomat
.
Köp hem:
Lövbiff
Mozzarella
Basilika
Tomat
Grädde
Tomatpuré
Avokado
Gör såhär:
1 Sätt ugnen på 225 grader, hacka tomaterna och skiva mozzarellan.
2 Platta ut lövbiffen och lägg 1-2 skivor mozzarella, någon matsked hackad tomat samt några blad basilika i mitten. Salta och peppra.
3 Rulla ihop och fäst med en tandpetare.
4 Vispa ihop grädde med en näve hackad basilika, en ”kläm” tomatpuré, salt och peppar. Häll över rullarna i en ugnsfast form. In i ugnen ca 30 min.
5 Koka ris och gör en sallad med hackad tomat och avokado.
.
Klart!
.
.
.
.
Det blev riktigt riktigt riktigt gott!
.
.
Tips
1 Snåla inte på basilikan, bättre för mycket än för lite.
2 Häll såsen ÖVER knytena.
3 Vispa tills grädden tjocknar lite.
4 Salta och peppra rejält. Smaka av såsen innan du häller på den.
Smaklig måltid och ha en skön fredag!!
.
.
Ha en skön kväll och så blir jag blir jätteglad om du gillar Drömhus på Facebook ♥
Sidan hittar du HÄR
.
Kram kram
Helena
Tack för mattips, blir kvällens middag 🤗😋
Ha en fin helg!
Kram
GillaGilla
Dina lövbiffrullader är numera en favoriträtt härhemma. Jättegott och enkelt!
GillaGilla
Härligt!
GillaGilla