Vi åker inte upp så ofta längre

∼ inlägget innehåller annonslänkar till Designonline och Ellos ∼

dsc1530-1

.

.

Jag märker att det blir färre och färre resor till fjällen varje år. Huset var klart 2013 och under byggåret och de nästkommande första 3 åren var vi i princip där varje månad. Nu, de senaste två åren har det ibland gått flera månader mellan gångerna vi kört upp. Det är inte så lätt att få till det med skola och jobb och fritidsaktiviteter och allt sådant. Nu har vi inte varit där sedan i början av augusti men har i alla fall en helg inplanerad om ett par veckor. Ska bli så mysigt. Längtar verkligen dit.

.

.

dsc1534

Lampa här, skrivbordet från Ikea (men kolla drömmigaste skrivbordet här), stolen från Gemla (en annan liknade stol i böjträ finns här). 

.

.

Tror inte att jag visat så många bilder från loftet. Där har vi två sängar, ett skrivbord och en stol, men funderar på att ta bort det och ersätta det med förvaring och en fåtölj istället. Ingen sitter någonsin vid skrivbordet så det är helt onödigt och inte ens snyggt. Förvaring har vi lite ont om så det skulle vara toppen att få till det däruppe.

.

.

dsc1531-1

Grå lakan i tvättat hellinne från exklusiva Dirty Linen finns med 20% rabatt här och i en annan kvalitet till ett betydligt lägre pris här.

.

.

Ha en fin fredag!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: