Siden och grön leo på Tullhuset

∼ inlägget innehåller reklam för Tullhuset och annonslänkar till By Malina och Busnel ∼

tullhuset

.

.

Är det något jag älskar så är det kjolar, skulle absolut kunna tänka mig att gå klädd i kjol året runt om det inte var för strumpornas skull. Mycket skönare att vara barbent, men fy farao vad kallt det skulle bli på vintern! Med den här tämligen milda hösten har man ju faktiskt kunnat stretcha den barbenta tiden rätt rejält. Speciellt om man inte ska var ute så mycket utan kanske bara hoppar in i en bil mellan dörr och dörr. Eller som nu i helgen när vi är på Ulfsunda Slott och knappast går ut alls efter att kväls-stassen satts på.

.

.

tullhuset-2

.

.

Tyvärr fick inte den här godingen till kjol (som jag provade på Tullhuset här för några veckor sedan) följa med mig hem. Ångrar mig faktiskt nu… den var riktigt snygg och satt som en smäck. Kommer från By Malina här) precis som den svarta sidenblusen här. Långkofta i merinoull här ifrån.

.

.

tullhuset-3

.

.

Passade på att kika på lite inredning också när jag ändå var där. Mycket snyggt hade kommit in. Det som är så mysigt med Tullhuset tycker jag är att det är en så skön blandning av kläder och inredning. Ingen skarp gräns däremellan liksom. När man provar en kjol kan man plötsligt få syn på en lampa man gillar eller vise versa. Inte jättevanligt koncept faktiskt. Och vad inte alla vet är att på övervåningen finns massor med mer inredning. Möbler, sänglinne och en massa annat förstås, bara att ta stentrappan upp. Sedan finns ju Hildas Hudvård där inne också, som ett trevligt inslag som gör butiken komplett.

.

.

tullhuset-3

.

.

Skorna minns jag inte vart de kom ifrån, men snygga och sköna var de i alla fall!

.

.

Kram och ha en finfin fredagkväll nu!

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: