Är du silver eller guld?

∼ innehåller annonslänkar till Thomas Sabo ∼

Skärmavbild 2018-10-04 kl. 12.03.33

 

Helt nyligen köpte jag nya örhängen, eller, jag blev övertalad att köpa ett par silverfärgade örhängen, trots att jag egentligen ville ha ett par i guld. Argumentet var att jag ”var mer silver än guld”. Hum, jag provade och speglade mig och ja, till slut såg jag nog själv att jag var mer silver än guld, haha! Har aldrig tänkt så… Har du? Hur som helst tog jag och kikade runt lite bland silversmycken och hittade dessa som jag gärna skulle ha till vardags. Så fina allihopa!

.

Armband med små stenar här

Matchande stiftörhängen här

Pärlörhängen här

Armring med pärlor här

Slät armring här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: