Kalasande i flera dagar med mamma som fyller 70

∼ inlägget innehåller annonslänkar till Designonline och Cervera ∼

mamma70

Snyggaste klassiska kaffekannan/termoskannan här (Tips! Nedsatt med nästan 1/4 av priset just nu), och oh vad jag skulle vilja ha det här fatet som matchar till den (också på rea!) och såklart önskar jag mig den här fina födelsedagsflaggan . Jag har heller ingen fin brödkorg så kanske slår jag till på den här fina ”stålkorgen” från samma märke. Också den är nedsatt och kostar överkomliga 399,00. Älskar att köpa saker jag kan ha glädje av resten av mitt liv!

.

.

God förmiddag!

.

.

I måndags hade vi ett litet kalas här hemma för vår älskade mamma som fyllde 70 år. Det var ett litet kalas eftersom det var vardag och alla hade jobb och arbete att gå till. Ja, jag och min syster tog förstås ledigt och var med mamma hela dagen, men de andra dvs, männen och barnen anslöt lagom till middagen på kvällen. Vi kommer att fira mamma ytterligare redan imorgon, med en större fest, då alla barn, barnbarn, bonusbarnbarn, mågar och min svärmor checkar in på Ulfsunda slott för övernattning, champagne, födelsedagsmiddag, allmänt firande och mys. Det ser vi fram emot!

.

.

Inför födelsedagen sov mamma här hos oss så att vi kunde väcka henne med skönsång, födelsedagsfrukost och presenter som sig bör på bemärkelsedagar. Dock tyckte vi att jubilaren skulle få en sovmorgon på sin stora dag, så Lillan fick tjuvstarta gofrukosten i sin ensamhet innan hon stack till skolan. Gissa om den lilla finsmakaren skulle önska sig en liknade frukost uppdukad varje morgon… 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: