Man skulle kunna tro att jag tränar

∼ innehåller annonslänkar till Stronger ∼

Stronger-2

Tights och träningstopp (under t-shirten) här

.

.

Ni vet ju att jag inte tränar, och jag brottas med de där tankarna varje dag. Att träna och gå på gym har blivit normalen. Alla gör det, och gör man det inte är man konstig. Typ. Men jag hatar det, tycker att det är sjukt tråkigt, tar för mycket av min tid, och så är det jobbigt.

.

.

Jag har tränat i perioder i mitt liv och till och med tyckt om det. När Magnus och jag träffades tränade jag tämligen intensivt under några år och var i himla fin fysisk form. Jag hade bra kondis, var stark och vi tränade tillsammans någon eller några dagar i veckan. Ibland tränade vi på gymmet (där vi för övrigt mer eller mindre träffades) eller så joggade vi. På den tiden pluggade jag till sjuksköterska och hade all tid i världen att ägna mig åt mig själv. Efter några år rann det där med träning ut i sanden för mig och efter det har det blivit väldigt sporadiskt.

.

.

Jag började träna i maj i år och tyckt att det gick kalas. Hittade ett gym som jag trivdes så himla bra med. Där hade jag tillgång till en engagerad PT, varje dag, det bjöds på frukost om mornarna, inredningen var snygg, det luktade gott, var fräscht och fint och i omklädningsrummen fanns både handdukar, schampo, balsam, tvål, hårfön, plattång och allt som du kan tänka dig att behöva för att få lite gymlivskvalitet. Det var alltså perfekt för någon, typ mig, som tycker att träna är aptråkigt. Jag åkte faktiskt dit med glädje varje dag och kände att jag mådde riktigt bra av att träna.

.

.

Jag tränade på i en månad, sedan kom juni och sommaren och resor osv, och jag tog en paus. Det var inte helt gratis att träna där så det kändes lite ovärt att betala under sommarmånaderna när jag skulle vara bortrest minst 4 av 8 veckor sammantaget. Hade bestämt mig för att börja igen i augusti. Augusti kom och jag var bortrest… Sköt upp starten till september och ja, nu är vi i september och har jag börjat igen? Nej…

.

.

Stronger-3 Stronger

.

.

Funderar som sagt på det varje dag och kanske kanske tar jag tag i det och börjar snart igen. Så länge använder jag mina träningskläder i jobbet istället. Spelar ingen roll vad jag gör, om jag så stylar bostäder till försäljning, hänger upp gardiner på något företag, fotograferar eller bara sitter hemma och jobbar vid datorn, så har jag nästan alltid träningstights och en vanlig t-shirt eller tröja på mig. Den ultimata jobboutfiten om du frågar mig. Sitter aldrig åt i midjan, är extremt följsamt och smidigt, dessutom finns nu för tiden så mycket snygga varianter med kul mönster som sticker ut lite. Träffar jag kunder blir det förstås en annan outfit 🙂

.

.

Tightsen, och träningstoppen jag har på mig under t-shirten, finns här, och för den som undrar så kan jag säga att båda plaggen har extremt bra passform, skön rejält ”stadig” stretch, och ordentligt hög midja som gör jobbet så att säga (dvs håller in mage och rumpa, hahaha).

.

.

Kram

Helena

.

.

 

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: