Nyfrissad och väldigt blond

frissan

.

.

Hallå hej!

.

.

Precis såhär glad är jag när jag fått håret fixat big time. Det var evigheter sedan! Det var gult och risigt och hade en utväxt som hette duga. Den här sommaren, med så mycket sol och salta bad, har förstås gått hårt åt topparna så frisören fick börja med att kapa det en bit på längden. Sedan klipptes det upp. Och det ska jag säga, att min frisör Malin, är den enda frisör någonsin som som menar att mitt hår visst går att klippa upp. ALLA andra säger alltid – Nja, vi kan nog inte klippa upp det för då blir det så tunt här nere… 

.

.

Med Malins säkra hand förvandlades mina eländiga stripor till en tjusig och lättfixad frisyr. Hon blekte det också betydligt mycket mer och mycket ”kallare”än vad jag gjort tidigare, och det blev så snyggt! Vet att det är vanligt att blonda mörkar ned håret inför vintern, men det vill inte jag göra. Gillar när huden är mörkare än håret, och det speciellt på hösten när den eventuella solbrännan försvinner successivt. Dessutom har jag läst någonstans att när man blir lite äldre blir rynkorna lite mjukare om man ljusar upp håret istället för tvärt om.

.

.

frissan-2

.

.

Som grädde på moset måste jag bara berätta att Malin gjorde en sk Olaplex-behandling också. Det är en uppbyggande, helt revolutionerande behandling, som i steg 1 kan blandas i blekmedlet eller hårfärgen för att skydda håret mot den starka behandlingen. Efter det följer ytterligare 2 steg.

.

.

Olaplex finns i 5 varianter, no 1-2 är för frisörer att använda vid tex blekning. No 3 ska man använda själv hemma, (läs om den får ni se att den skiljer sig mot vanliga inpackningar). Jag gjorde min första Olaplexbehandling för ett par år sedan och märkte då en enorm skillnad på kvalitén på mitt ganska tunna skadade hår. Flaskan med medel No 3 räckte himla länge för mig (man använder så lite och ganska sällan) men när den tog slut, köpte jag ingen ny, vilket var slarvigt. Nu har det tydligen också kommit både schampo och balsam (no 3-4) för blekt och färgat hår som jag förstås blev sugen på att prova.

.

Den grymma stärkande Olaplex-inpackningen no 3 finns här

Nyheten shampo no 4 finns här

Nyheten balsam no 5 finns här

Paketpris med schampo och balsam finns här

Paketpris med alla 3 produkterna finns här

.

.

Kram

Helena

.

.

.

.

 

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: