Badrummet är klart

∼ innehåller annonslänkar till Ellos och text som kan uppfattas som reklam för Hedlunds Golv ∼

badrum

.

.

Gokväll

.

.

Så blev jag helt ensam en lördagkväll, och kan banne mig inte minnas när det senast hände. Är det 2 år sedan, 3 år sedan, eller är det kanske tom 4 år sedan? Lillan är hos en kompis, och ska iofs snart hämtas, Magnus är utomlands med jobbet, och mamma som var här har åkt hem. Lillans storasyster som fortfarande bor hemma stack iväg här för en stund sedan och ja, här sitter jag nu och tänker att jag passar väl på och bloggar lite då.

.

.

Ni är flera som frågat hur det gått med vårt badrum, och jodå det är klart, saknas bara en lampa över spegeln, träbjälken ska målas, någon slags förvaring ska inhandlas och så har vi kvar den lilla detaljen – dörr! Hahaha, den ligger nere i källaren och väntar på att bli målad. Egentligen skulle jag vilja ha en glasdörr eller dylikt för att släppa in mer ljus, fönstret där inne är inte så stort och vetter mot norr, så det är inte superljust. Men jag gissar att det bara blir till att målka dörren och hänga tillbaka den. Orkar ärligt talat inte med fler speciallösningar som är krångliga och kostar en massa pengar.

.

.

badrum-3

.

.

Badrummet är hur som helst ganska enkelt. Vi har en duchhörna, en kommod med handfat och en toalett. Vi skulle ha haft badkar, men när vi rivit ut hela golvet och balanserade där på bjälklaget blev vi plötsligt osäkra på om det skulle kännas trångt med ett badkar, så vi valde bort det. Vilket vi ångrar idag… det hade gott och väl fått plats… Vi borde alltså följt vår ursprungliga plan.

.

.

Duschhörnan har platsbyggda kaklade väggar istället för glasväggar, kommoden är från Ikea men vi har lackat den ljusgrå och så skippade vi den stora porslinshon som hör till och köpte ett fint skålformat handfat från Hedlunds Golv i stället. Egentligen hade vi planerat att ha marmor både på hyllan ovanför kommoden/handfatet, och som skiva på själva kommoden, men insåg efter ett tag att det skulle bli för rörigt med ytterligare mönster så vi valde, möjligen lite provisoriskt, att måla måttbeställda bänkskivor till de båda platserna istället.

.

.

badrum-2.Handfatet samt allt kakel och klinkers kommer från Hedlunds Golv här.

.

.

Tips!

Gillar du handfatet eller är du på jakt efter kommod eller annan badrumsinredning ska du absolut ta en sväng ut till Hedlunds eftersom det där är kampanj på grejer från Svedlunds just nu.

.

Jättefin badrock i presentask på 40% Rea hittar du här

6-pack vita handdukar och badlakan för 269 kronor hittar du här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Så fint! Vad har du tänkt dig för lampa ovanför spegeln? Bland det svåraste att välja – så viktigt att ljuset blir det bästa. Vi ska renovera vårt badrum så jag behöver tips…

Gilla

Finally – men jag är den raka motsatsen. Som min salig man sa – Kathleen är den enda som flyttar in på förmiddagen och ska ha alla tavlor upphängda på kvällen. Men också – vad fantastiskt med ett badrum som inte är fyrkantigt rakt av bara.
Men du – den däringa träbalken – är inte den fantastiskt fin alldeles som den är mot allt det vita, nya??????

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: