Tips på bra fika eller lättare lunch i Stockholm

scenkonstmueet

.

.

Vet inte om jag är den bästa att tipsa om fika i Stockholm, men måste faktiskt göra det ändå, för jag jag vill verkligen så gärna att ni ska få äta de här goda smörgåsarna. Ja men ni ser väl hur goda de ser ut? 2 st är perfekta som en lättare lunch och 1 st lagom som mellis.

.

.

scenkonstmueet-4

.

.

Dök in här av en slump efter att ha dammsugit Svenskt Tenn och Malmstensbutiken på inspiration. Vid första anblicken såg det inte sådär tokmysigt ut, lite avskalat och retro skulle man kunna säga. Det visade sig snart att inredningen hade en helt igenom underordnad betydelse när vi satte tänderna i deras smörgåsar. Himmel så goda de var!

.

.

scenkonstmueet-2 scenkonstmueet-3

Här är det!

.

.

Har du vägarna förbi, och känner dig sugen på smakfestival i gommen, då ska du absolut slå dig ned en stund för att avnjuta det de har att bjuda!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: