Rara Tina Me kom till Västerås

∼ innehåller annonslänkar till Lindex och Ellos ∼

tina och jag-6

Min kappa är från Rodebjer (hittar den inte längre) men här finns flera snygga liknade. Skorna är Anine Bing för Gina Tricot (slutsåld), men här finns en liknade röd variant. Röd väska från Ralph Lauren.

.

.

När jag var hos min vän Katta (som finns här) på bloggpartaj i somras träffade jag Tina. Tina Me (som du hittar här). En mycket rar kvinna som jag fortsatt att ha kontakt med. I lördags kom hon till Västerås för att träffa sin dotter som bor här, och då passade vi på att sammanstråla för en lunch. Med sig hade hon sin förtjusande dotter som just flyttat, och behövde lite inredningshjälp av sin mamma.

.

.

tina och jag-5

Bilderna är från Tinas blogg

.

.

Vi lunchade på Madam Josephine och sedan hann vi med att spana lite i de inredningsbutiker Vässan har att erbjuda innan det var dags för mig att cykla hemåt. Cykla i den kappan var förresten ingen hit… Nu måste jag lämna den på kemtvätt och hoppas att oljefläckar är easy peasy för dem… Morrr!!!!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: