Så himla osugen på att dricka alkohol

∼ innehåller annonslänkar till Lindex, Stadium, Lyko och Ellos ∼

vinkällaren

.

.

Osugen på att dricka alkohol, ja men vad är problemet med det då tänker ni? Ja men det är inget problem alls överhuvudtaget, bara det att jag märkte det så tydligt både förra helgen och den här helgen. Alltså, handen på hjärtat, inte kan väl jag vara den enda i Sverige som druckit ovanligt mycket alkohol den här sommaren? Det har ju för sjutton varit sommar i 4 månader, ett helt kvartal (and still counting), och otaliga är de kvällar när man suttit ute ett par timmar på kvällen, helg som vardag, och sippat på ett glas vin och haft det mysigt i värmen.

..

.

Förra helgen var vi och såg Winnerbäck på Zinkensdamm i Stockholm. Alla drack öl och vin och blev lite glada i hatten, och jag, jag var bara sugen på bubbelvatten jag, haha! Kände i hela min kropp att nu får det vara slutdrucket på ett tag, även om det bara handlar om ett glas eller två. En vit septembermånad får det bli. Dessutom får jag ont i huvudet bara jag tänker på vin, så det är nog bra att avstå de ädla dropparna en tid.

.

.

winnerbäck winnerbäck-2

.

.

Winnerbäck var hur som helst grym och konserten var sjukt bra! Miss Li värmde upp och även hon var hur bra som helst. Vilket energiknippe! Inte ett öga var torrt när de senare underkvällen framförde den här låten tillsammans ❤

.

.

winnerbäck-4 winnerbäck-3

Jätteskön lite stretchig kavaj här, jeans här och skor här. Nytt ”solpuder” eller ”bronzer” som finns här håller kvar solbrännan på kinderna liiite längre och favoritsolglasögonen finns här (så otroligt användbara!)

.

.

Stockholm visade sig från sin allra bästa sida hela helgen och vistelsen kändes som både ett perfekt avslut på sommaren och en inspirerande och spännande början på en ny jobbhöst. Idéerna frodades och jag fyllde på alla mina depåer med en massa matnyttigt inför stundande uppdrag!

.

.

Vit månad och jobbhöst 2018, jag är så redo för dig!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: