Det började med att jag köpte kläder i rätt storlek

∼ innehåller reklamlänkar till Peak Performance, Flattered, Ellos, Lyko och Bangerhead ∼

Skärmavbild 2018-09-02 kl. 18.08.22

Helt awsome teddykappa här

Läckraste bootsen här

Filmstjärne solisar här

Foundation för oss som inte är släta som babystjärtar i ansiktet här

Tänkte testa något annat än min vanliga läppglans (finns här), och är sugen på att testa det här diskreta läppstiftet.

.

.

Jag blir mer och mer intresserad av mode, och modigare och modigare i mina klädval. Har vid flera tillfällen de senaste åren lämnat min comfort zone. Det började faktiskt med att jag helt enkelt började köpa kläder i rätt storlek… Japp, i flera år hade jag köpt en storlek större än vad jag verkligen drog. Det var faktiskt ett stort steg, hur larvigt det än låter.

.

.

I och med att jag började ha rätt storlek blev det också möjligt att ha blusen instoppad i byxlinningen och inte hängandes löst över. Den detaljen jobbar jag fortfarande med ibland när jag känner mig uppblåst och plufsig. Vissa dagar går det bara inte, även om det säkert inte syns någon skillnad om man tittar på mig.

.

.

Nu nalkas hösten och vintern och jag bara känner så för ett par inköp som jag tror kan bli sådana där grejer som man använder var eviga dag, sådant som passar till allt och som man känner sig helt supersnygg och dressad i även om man bara har ett par jeans och en vit t-shirt under. Alltså, my wish list hösten 2018!

 

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: