Jag hittade den – den här var det

strandvägen1-4

.

.

Minns ni att jag frågade er om det var någon som visste vart taklampan på bilden kom ifrån? Jag hittade den! Och du, dig och mig emellan, jag tror att jag måste spara ett tag innan den kan bli min (blink, blink!).

.

.

Lampan heter Modo Chandelier, kommer från Roll & Hill och finns i en mängd utföranden på Nordiska Galleriet. Ujuj, vad en sådan skulle sitta som en smäck i matsalen som jag drömmer om!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: