Vår lördagkväll

∼ innehåller annonslänkar till Gina Tricot, Ellos och Stadium ∼

Rannklov-2

.

.

Första kvällen i den nya månaden tillbringade vi med släkten på Magnus sida ute på landet hos svärfar. Han och hans särbo bjöd traditionsenligt in till ”höstfest” och vi var där allihopa, kusiner, fastrar och farbröder, även min mamma och Lillans farmor var där.

.

.

Rannklov-6 Rannklov-9 Rannklov-10 Rannklov-8 Rannklov-5

.

.

Det var riktigt varmt och skönt och vi satt ute och åt både fika när vi kom på eftermiddagen och grillmiddag senare på kvällen. Så himla gott alltihopa och jag var så mätt ett tag att jag trodde att jag skulle spricka på riktigt… Varför äter man så mycket bara för att det går? Jag fattar inte!

.

.

Rannklov-3 Rannklov-12

Jätteskön stickad tröja på rea (75 kr!) här., liknade byxor här, rosa sneakers har jag köpt här.

.

.

Vi tog en promenad i grannskapet mellan fikat och middagen för att skaka ned äppelkakor, plommonpajer, bullar och svartvinbärsgrottor så gott det gick (men jag höll på att spricka ändå).

.

.

Ett stycke från ön där svärfar bor ligger en annan liten ö förbunden med en spång och på senare tid även en bro. Lite räschigt, myggigt och muggigt där men ganska fotovänligt ändå bitvis, speciellt när solen är på väg ned. Vi brukar ta en sväng över dit när vi är ute och går, så även igår. Sist vi gick där såg vi på nära håll en bäver som jobbade på för fullt, men då hade jag ingen kamera med. Igår var kameran med men då syntes den naturligtvis inte till…

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: