Mysig AW på Strandvägen 1

strandvägen1-3

.

.

Älskar att samla på matminnen. Ni vet middagar eller luncher som etsar sig fast och så kommer man ihåg dem för alltid. Ibland är det situationen, miljön eller annat runtomkring som gör att man minns dem, ibland är det maten rätt och slätt. Det kan förstås också vara en kombination av de två.

.

.

Mitt senaste matminne är i alla fall från sist jag var i Stockholm. Alltså den råbiffen…

.

.

strandvägen1-6 strandvägen1-2

.

.

Magnus och jag mötte upp för en AW på Strandvägen 1 när vi båda jobbat klart för dagen. Jag var vrålhungrig eftersom jag inte hunnit med någon lunch, så jag beställde in den största råbiffen de hade, haha! Alltså, jag säger bara råbiff med riven permasan och tryffel, syrad lök, vattenkrasse, bakad äggula och friterad kapris. Mat kan knappt bli godare!

.

.

Det blåste ganska friskt så vi valde att sitta inne även om de hade en trevlig terrass utanför. Himla trevligt ställe måste jag säga. Uppmärksam personal, skön musik och behaglig inredning. Och så älskar jag verkligen de där lamporna de har i taket. Om jag hade en stor matsal (vilket jag snart kanske har, hehe) skulle jag veeerkligen vilja ha en sån lampa över bordet! Någon som vet var de kommer från?

.

.

strandvägen1-4 strandvägen1-5

.

.

När vi var klara med Strandvägen 1 tog vi båten som gick alldeles utanför restaurangen raka vägen till hotellets entré. Så smidigt!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade
%d bloggare gillar detta: