Rekat inför bröllop

vardagsrum-6

.

.

Goder morgon!

.

.

Trädtopparna svajar utanför mitt fönster idag och jag håller tummarna att det mojnar… Skarp sol kan jag hantera, molnigt och regn likaså, men blåst… den är svår, när man ska fota bröllop som jag ska göra idag!

.

.

En fin vän ska gifta sig i Strömsholms slottskapell och jag var där igår och rekade. Jag har  genom åren hängt en del där ute vid Strömsholm och även gjort familjefotograferingar i omgivningarna så jag känner till en del trevliga spots men det är alltid skönt att kolla upp lite precis innan.

.

.

 

.

.

Eftersom Strömsholm inte bara är ett slott, utan också ridsportens högborg, tog jag med mig Lillan för att samtidigt kika lite på hästar och fika. Fika måste man alltid göra när man åker till Strömsholm, och Lillan kunde förstås inte låta bli att dansa lite i slottsparken 🙂

.

.

vardagsrum-7

.

.

Nu ska jag ta och förbereda mig inför eftermiddagen här. Lite nervös är jag allt…

.

.

Kram

Helena

.

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: