Mjuka upp badrummet

∼ innehåller annonslänkar till Indiska ∼

Skärmavbild 2018-08-16 kl. 21.34.46

.

.

Hej raringar!

.

.

Idag gjorde jag en styling i ett hus med ett mycket ”hårt” badrum. Jag tog med mig lite växter korgar och andra träelement och vips så var det så mycket ”mjukare”. När jag höll på där började jag tänka på mitt eget badrum. Ja men hur ser det ut? Jo, helt jäkla ”hårt”det med. Varför lever jag inte som jag lär tänker jag? Det är väl kanske det där med skomakarens barn osv… Det är inte mycket som ska till för att mjuka upp det hela. Här är några fina detaljer som skulle få hela badrummet att lyfta några nivåer. Hur har ni i era badrum? Har ni några uppmjukande träelement?

.

.

Korg för hårfön, plattång etc här

Smyckesask i glas och mässing här (fint när man ser smyckena i)

Små ljsulyktor här (älskar ljus i badrum, en sådan stämmningshöjare, tänd en stund när du borstar tänderna får du se).

Liten pall här, Lillan behöver en att stå på!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Du är bara bäst när det gäller styling. Så kul att få vara med och se ditt otroliga sinne för stil. T. o.m. taggiga buskar och ”ogräs” blir till den finaste dekoration. Beundransvärt! 😜

Gilla

Hej Helena, har jag missat om Du har haft något inlägg om Ert badrum på öv, eller är det ngt som inte är klart än (någon sådan där surdeg som är kvar). Skulle vara roligt att få se det färdigt om det är ngt Du vill visa, har för mig att Du har skrivit att Du skulle göra ett inlägg om badrummet när det var färdigt.
Vänligen Ninni

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: