Ikeahack – lerkrus

ikeahack-2

.

.

Godmorgon

.

.

Oj vad den här jobbhösten drog igång med buller ock bång 🙂 Jag hade nog tänkt att slowstarta lite under den här veckan, pyssla lite i butiken, organisera och pysa runt. Men icke… Full fart direkt, vilket iofs är jättekul det med! Det blir nog en bra höst det här känns det som.

.

.

Hur som helst blev det då rivstart med en stor styling, och flera små denna vecka och lite nytt måste förstås inhandlas. För övrigt överväger jag att ganska snart ha en loppis här hemma och sälja ut typ allt jag har i källaren och i mitt hyrda förråd, dvs rekvisita från 8 år styling samt sådant vi sorterat bort från vårt hem. Snyggt och fult, nytt och gammalt med andra ord. Återkommer med det om någon kanske är intresserad. Jag har på toook för mycket saker…

.

.

Till det nya inhandlat under gårdagen hör de här lerkrusen från Ikea. De var stora och fina i formen men ganska färggranna och därmed lite för svåra att använda i styling så jag köpte efter tips färg och började spraymåla dem vita istället. En burk gammal hederlig sprayfärg från Clas Olsson och vips så var de matt vita. Eller nästan i alla fall, för 1 burk räckte inte… morr… Men men jag får helt enkelt återkomma med bilder när de är helt klara, för nu måste jag rusa.

.

.

Kram och ha en fin dag!

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: