Kliar i fingrarna för att få göra om i vardagsrummet

vardagsrum-5

.

.

Om jag vann en ansenlig summa pengar skulle jag genast kliva iväg och köpa mig en stor och fin soffa. Alla soffor som jag vill ha är sjukt dyra och jag behöver spara så länge för att ha råd med dem. Eftersom jag inte gillar ”vi-köper-något-halvbra-för-vi-har-inte-råd-med-den-helbra-mentaliteten” så avvaktar jag hellre och sliter på de gamla häckarna vi har så länge. I sinom tid kommer jag att ha råd (bara att jobba på som en iller alltså), vänta bara!

.

.

vardagsrum-4

.

.

I övrigt är det en ny matta, nytt bord och nya tavlor på väggarna jag drömmer om. Ooops, nya gardiner också kom jag på (skulle vilja ha några liknade de här som är extra breda och fina). Det innebär i princip att det bara är Svanen fåtöljen här och lampan i taket jag vill ha kvar… Hum… (Har du förresten sett den här lampan som är väldigt lik Sarfattin men mycket mycket billigare?)

.

Om jag säljer lite saker får jag loss pengar och kan köpa nytt. Meeen… det är kanske dumt eftersom jag inte vet vilken soffa jag ska köpa i framtiden och tänk då om allt det andra inte passar? Lika bra att vänta med allt då kanske?

.

.

Ha den bästa av dagar!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: