Ikea bjöd oss på unboxing event

ikea-2

.

.

Har ni någon gång tittat på en ”unboxing-film” på instagram eller youtube? Ni kanske inte ens vet vad det är? För den oinvigde kan jag berätta att det är en ganska egendomlig företeelse. En ”unboxing” är helt enkelt en liten film där någon öppnar ett paket med något trevligt i. Dyra märkesväskor, skor och kläder är sannolikt det mest vanliga. Men även tex utländskt godis och annat märkligt förekommer.

.

.

Ikea hade hakat på trenden och bjöd igår in till ”unboxing event”. I Ikeas tappning handlade dock inte om någon liten film i sociala medier, utan mer en pressvisning för nya kollektionen. Trevligt koncept, och även den här gången levererade AnnSofie och Pernilla ett mycket vackert dukat bord, goda snittar och annat småplock (från Ikeas kök) samt en trevlig presentation under avslappnade former.

.

.

ikea-4

.

.

Vi var en 8-10 stycken influencers som fick oss en titt på Ikeas nyheter för den här hösten. En hel del snygga saker var det, och det jag främst reagerade på var att formspråket i pressbilderna, och även mycket av de nya sakerna, var väldigt oikeaaktiga, om ni förstår vad jag menar. Det var liksom inte uppenbart att det var Ikea som var avsändaren. Kul tycker jag!

.

.

ikea-7

.

.

Den här snygga emaljerade plåtkoppen är en nyhet som jag minsann tror ska få flytta hem till mig i Lofsdalen. Den passar perfekt att ta med på utflykt och dessutom är den så pass snygg att den funkar att duka med inne också, som komplement till de vita koppar jag har. Snyggt att blanda om man är många.

.

.

Måste nämna glasskålen också. Ja men visst ser den inte ut som Ikea? Ser mer ut som något från 70 eller 80-talet som man hittat hemma hos mamma och pappa. Gillade den jättemycket. Som sagt, den var tung och rejäl och kändes verkligen inte som den klassiska slimmade Ikeaprylen.

.

.

ikea-8

ikea-3

ikea-6ikea.

.

Summa summarum var det en trevlig inspirerande kväll med fina tjejer, god mat och en hel del fräscha nyheter! Fler bilder på nyheter och från kvällen hittar ni på @ikeavasteras

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: