Snyggaste ryggan ett måste när jag cyklar

Skärmavbild 2018-08-14 kl. 22.51.33

Efter precis hur många år som helst kom jag mig äntligen för att köpa en cykel den här sommaren. Så härligt att glida nästan ljudlöst fram och inte behöva leta parkeringar och annat stök. Snabbt och lätt har jag tagit mig från punkt a till punkt b och varje gång tänkt ”varför gjorde jag det inte tidigare…?”.

.

Svaret på den frågan är att jag alltid hatat att cykla. Jag cyklade så himla mycket när jag var barn och tonåring att jag fick nog av det och tänkte att den dagen jag får körkort och bil ska jag inte cykla en meter till i mitt liv… Och det har jag nästan inte gjort heller. Fram till nu då!

.

I och med mitt nyinköpta vrålåk (typ en damtralla för 900 kr på Blocket) har jag insett att jag också behöver en rygga. Att stoppa ned min dyrbar handväska  i cykelkorgen är inte optimalt… Nej en rygga skulle jag verkligen behöva, och nu har jag hittat en snygg (äntligen), den här (adlink)Den är i riktigt skinn och skulle faktiskt kunna tas för en betydligt mycket dyrare designer väska men har faktiskt en prislapp som landar en bit under tusenlappen. Jag ska ut till det stora köpcentrumet imorgon, i ett annat ärende, och tänkte då att jag ska passa på att kika på ryggan som finns på Indiska här (adlink) för den som är intresserad.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: