Nu drar vi söderut igen

∼ innehåller annonslänkar till Stadium, Boozt och Gina Tricot ∼

skor-7

.

.

Så var det dags för oss att lämna vårt lilla paradis som den här gången levt upp till precis allt vad man kan önska sig av ett fritidsboende. Solen har flödat, sjön har varit varm och dagarna har passerat utan några måsten eller krav. Vi har njutit av vår fina stuga, de underbara omgivningarna, härliga bad och förstås varandra. Igår kom Lillans storasyster och hennes pojkvän upp och vi hade en mysig kväll tillsammans med dem vid sjön där vi badade och fiskade en stund.

.

ärliga bad.

skor-3

.

.

Nu har vi packat ihop och lämnat över vårt smultronställe till ungdomarna (haha, visst låter man som en gammal tant när man säger så?) och om 6 timmar är vi hemma i stan igen och fortsätter semestern 2 veckor till innan skolan börjar.

.

.

skor-4 skor-8

.

.

Bekväma kläder är ett måste när man ska sitta många timmar i bil tycker jag. Långärmad skön, och lite varm tröja, bekväma jeans eller mysbyxor och så sköna skor. Morriströjan är en gammal trotjänare (som fortfarande säljs här med 25% rea just nu), jeansen har ni sett förr, de kommer som ni vet härifrån. De söta sneakersarna i blank satin från Nike har jag köpt billigt på sommarrean här, så himla himla fina och passar till allt ❤

.

.

skor-6

.

.

Adjö Lofsdalen och tack för allt, vi kanske ses snarare än vi anar! Och du, har du missat de senaste inläggen i den här bloggen föreslår jag att du klickar här så hittar du hela flödet i kronologisk ordning!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: