Home sweet home

entren-2

.

.

Och så var vi hemma i Villa Skogsbrynet i stan igen.

.

.

Efter att ha vädrat igenom hela huset, kollat mina tomater, gurkor och annat nere vid pallkragarna, upptäckt att mitt fikonträd fått massor av små fikon på sig, förfärats över att mitt fina fina citrusträd i köket har dött, hämtat in posten som knappt innehöll något och tagit en dusch, ligger Lillan och jag nu i vår stora säng med varsin dator. Jag bloggar och hon kollar en serie. Imorgon ska jag iväg ett par timmar på morgonen på ett jobb så vi ska strax ta och släcka här. Vi har allt vänt lite på dygnet och att jag nu måste ställa väckarklockan känns helt wierd! Har inte gjort det på 2 månader tror jag, haha!

.

.

Ses imorgon och natti natti! Och du, har du missat de senaste inläggen föreslår jag att du klickar här så hittar du den här bloggens hela flöde i kronologisk ordning.

.

.

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: