Sommarens bästa läsning

∼ innehåller annonslänkar till bla Lindex ∼

bok-6

.

.

Egentligen läser jag alldeles för lite, eftersom jag aldrig tycker att jag har tid med det, men så fort jag kommer upp hit till Lofsdalen finns plötsligt tiden där och jag får ta första bästa bok jag kommer över. Denna hittade jag på ICA.

.

.

Det är den första av sju böcker om de adopterade systrarna D’Aplièse, som växer upp i ett slott vid Genèvesjön, och vars vidare öden man får följa efter att deras stormrike adoptivfar plötsligt dör ifrån dem när de alla just nått vuxen ålder.

.

.

bok-3 bok-4

.

.

Boken handlar om äldsta systern Maia, som när hon börjar söka efter sina rötter hittar spår som leder till Brasiliens yppersta överklass på 20- och 30-talet, med allt vad det innebär. Lyx och flärd, spänning, brustna hjärtan och allt vad man vill ha av en bok på semestern.

.

.

bok-7

.

.

Boken finns här, och den übersköna japaninspirerade silkiga satinpyjamasen finns här och här. Snacka om att boken matchar dressen förresten, hahaha! Helt oplanerat även om det såklart ser helt planerat ut :-).

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Så härliga bilder och ljuvlig dress! Du har verkligen varit flitig med bloggen under sommaren, så duktig! Det är mer än vad jag kan säga om mig själv, he he!
Men går det inte att fixa så man slipper gå in i inlägget för att kommentera? Det gör mig lite lat, och jag kommenterar inte alls lika ofta ❤ Puss fina

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: