Fullt med aktiviteter i Lofsdalen numera

bad-5

.

.

Ja, det är faktiskt helt galet med den här sommaren. Lofssjön är varm, säkert 22-23 grader! Vi har badat nästan varje dag här och igår testade vi att hyra en SUP (Stand up paddleboard). Bra träning för både balansen och styrkan i bål och armar. Jag tror förresten att varenda muskel i kroppen fick sig en duvning, hahah!

.

.

bad-3 bad-10

.

.

Vi paddlar SUP, går i flipflops och tunikor, äter jordgubbar och plockar vildhallon längs strandkanten, badar och bygger sandslott. Som vilken badsemester som helst, bara det att vi är i de svenska fjällen! Inte jättevanliga aktiviteter här annars…

.

.

Och det är så mycket folk här så ni kan inte ana! Aldrig någonsin under mina 15 år i Lofsdalen har jag sett så mycket folk och bilar och pågående aktiviteter överallt. Det är folk på restaurangerna, som vi faktiskt har flera stycken av här uppe nu, folk som cyklar både på tur och downhill, vandrar, badar, spelar tennis och minigolf, fikar på fiket i Gamla skolan, åker båt, handlar på Ica och i Karins Sportbod. Det är folk överallt, vart man än går, jättekul! När vi började åka hit var det heeelt dött under sommaren. Inga aktiviteter, inga restauranger och verkligen inga människor! Sååå annorlunda nu. Dessutom byggs det överallt.

.

.

bad-9 bad-7

.

.

Jodå, jag paddlade jag med och det var så kul! Absolut inte sista gången kan jag meddela. Magnus, han hyrde sig en båt han, badkrukan 🙂

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: