Mallorcatips – Cassai i Ses Selines

ses salinas

.

.

Det är ju flera veckor kvar på semestrar och sommarlov, och jag vet många som fortfarande har sina semesterresor söderöver kvar, så jag tänkte att jag tar och varvar lite Svenska fjällen med några Mallorcatips.

.

.

Vi hyrde som ni kanske minns ett hus, ca 4 mil utanför Palma, tillsammans med min bästa kompis och hennes man och barn under en vecka av vår semester på ön i år. Min väninnas mans syster och hennes man, bodde i Palma tidigare och hade finurligt nog några tips att komma med. Bland annat tipsade de om en sååå jäkla trevlig restaurang i en liten by som hette Ses Selines. Vi drog till Cassai direkt efter stranden en eftermiddag.

.

.

ses salinas-3 ses salinas-2 ses salinas-6 ses salinas-5 ses salinas-4

.

.

El kidos, var faktiskt betydligt piggare och gladare än vad de ser ut på den här bilden, men de mjuka sofforna inbjöd verkligen till en siesta i väntan på maten. Jag och min väninna passade förresten på att slinka in i en närbelägen inredningsbutik (med ett golv för gudar) istället..

.

.

ses salinas-7

.

.

Apropå maten så var den faktiskt helt fantastisk! Vackert presenterad, vällagad och utsökt. Personalen var uppmärksam och trevlig, och med den härliga miljön så blev totalupplevelsen full pott! Besöker du trakterna kring Es Trenc på Mallis i sommar ska du absolut ta dig till Ses Salines för en sen långlunch på den restaurangen.

.

.

ses salinas-13 ses salinas-12

.

.

Inredningen och stämningen var riktigt härlig och vi blev kvar i många timmar innan vi slutligen, proppmätta och lyckliga) hoppade in i vår lilla minibuss och drog oss tillbaka till den hyrda villan.

.

.

ses salinas-14 ses salinas-16 ses salinas-8 ses salinas-17

.

.

Kram

Helena

.

.

 

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: