Inredningssuget börjar återvända

∼ innehåller annonslänkar till ellos och designeonline ∼

hallen-8

.

.

Jag vet inte om det är för att jag får någon slags överdos av inredning i mitt jobb som jag inte har varit så särskilt intresserad av att inreda och fixa hemma det senaste året eller så. Har verkligen inte haft några idéer, drömmar eller liknade. Vi har egentligen flera rum som skulle må bra av både större och mindre uppdateringar, men inget händer. Dessutom är allt så hiskeligt dyrt… Mattor tex, ja men hur dyrt är inte det egentligen? Vi har jättestora rum vilket innebär behov av jättestora mattor = asdyrt… Och det är just mattbeståndet som vi allra mest behöver se över.

.

.

Den här sommaren har jag fram till nu varit borta från vårt hem i 4 veckor. 4 veckor som som så smått börjar ge mig ett litet uns av hemlängtan, eller kanske snarare en längtan efter att få sätta tänderna i idéer som dykt upp under sena varma sommarkvällar med ett glas rödvin i handen tillsammans med mannen i mitt liv.

.

.

hallen-7

.

.

Vi kommer alltid på en hiskelig massa bra idéer till vårat hem. Ofta är det lite krångliga saker, och mer sällan enkla standardlösningar, vilket innebär att startsträckan för att dra igång projekten är lång och inte sällan dyr. Därför går inte sällan idéerna om intet, alternativt så skjuts de på framtiden… Men nu har vi faktiskt några idéer på lut som faktiskt är både finansierade och inte särskilt krångliga att genomföra, haha! Utsikterna för att allt ska gå i lås är alltså bättre än på länge. Och jag känner mig så oerhört peppad på att få komma igång med det!

.

.

hallen-5

.

.

Lika bra att redan nu börja scouta det vi behöver. Bland annat ska den här spegeln beställas, och så är jag lite sugen på den här stoppade bänken, men den vet jag inte om jag får igenom 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: