Ligg steget före och köp höstkläder på rea redan nu

∼ innehåller annonslänkar till Boozt, JC och Lindex ∼

svea-4

.

.

Det kanske inte känns superaktuellt just nu, men vi vet ju alla att det inte står på förrän höstvindarna viner och vi vill klä oss i annat än bikini och tunna klänningar. Det fiffiga med den här sommaren, som gått till historien som den varmaste på 260 år, är att modebutikerna inte blev av med sina vårkläder (det blev ju liksom ingen vår, utan sommar direkt… ). Reorna står som spön i backen och chansen att fynda (det som nu kan användas som höstkläder istället) till en spottstyver är ganska stora.

.

.

Ett av de bästa plagg jag äger, är den här jackan som följt med ett par säsonger nu. Den finns fortfarande i Sveas sortiment och reas just ut med 40% rabatt på ordinarie pris här. Superskön och varm så den står sig en bra bit in i vintern faktiskt. Perfekt vardagsjacka and I like it a lot! Gillar också att den är lite v-ringad i halsen så att en knuten scarf sticker fram lite lagom mycket och snyggt.

.

.

svea-5

.

.

Ett annat vardagsplagg som nu går att fynda på rea är den här klassiska collegetröjan. Jag köpte en liknande, men med luva, för 26 år sedan, när jag flyttade hemifrån. Den ser fortfarande nästan ny ut, trots att jag tvättat den hundrafemtioelva gånger! Vill gärna ha en likadan utan luva så jag funderar helt klart på att slå till på denna. Gillar plagg som håller år efter år efter år. Bra för plånboken och bra för miljön! Jeans liknande de jag har på mig finns här btw.

.

.

svea-9

.

.

När vi ändå pratar om vardagsplagg måste jag förstås tipsa om de här basic bomullslinnena, som är så bra att ha i sin garderob. Skönt att ha under en skjorta, en tröja eller kanske bara under en kavaj. Hur som haver kostar de bara 65 kr styck! Gratis nästan, inte sant? Men, nu lyfter jag ett varningens finger – köp inte bara för att det är billigt, köp bara det du verkligen behöver och tänk på att det finns ekologiska alternativ, som här tex, till ungefär samma pris.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: