Kom igång efter semestern med kul familjeaktivitet

träna-6

.

.

Jag har inte rört en fena på hela semestern. Och då menar jag på riktigt ”inte rört en endaste fena”. Jag har ätit, och vilat i ryggläge och tagit mig fram med bil eller flyg. Cyklat har jag gjort lite grand faktiskt eftersom jag äntligen kommit mig för att köpa en cykel. Men den motionen räknas inte eftersom jag knappt kommit upp i styrfart på den rackarn.

.

.

Jag är den enda som inte kontinuerligt tränar och rör på mig i min mycket träningsflitiga familj, ja i hela släkten tror jag faktiskt. Till och med mamma som fyller 70 i år i år tränar tillsammans med syrran på gym 3 dagar i veckan och har gjort så i säkert ett år. Samma sak med svärfar som är 70+, full fart på gymmet. Och så jag då, som har så svårt för att komma igång. Tycker helt enkelt inte att det är kul att träna…

.

.

Idag var vädret lite sämre här uppe, så något bad var det inte tal om. Borta vid backarna ligger ett nybyggt utegym som Lillan och Magnus ville testa. Motvilligt följde jag med. Döm om min förvåning när vi faktiskt hade väldigt kul medan vi skakade loss våra semesterjästa kroppar (eller, det var typ bara jag som var jäst, men ni fattar).

.

.

.

.

Det som gjorde det hela himla roligt var att vi organiserade upp det som så att Lillan började med en valfri övning, medan vi andra tittade på. När hon var klar sprang hon till Magnus med en handklapp och sedan var det hans tur att göra en valfri övning. När han var klar var det min tur osv.

.

.

.

.

På så vis blev det lite av en utmaning och vi fick liksom upp tempot, samtidigt som naturliga vilopauser bakades in. 12 varv gjorde vi och det var alltså upp till var och en att komma på olika övningar, som sedan kunde kopieras av de andra.

.

.

träna-5

.

.

Innan vi drog igång joggade vi runt ett motionsspår på 2,8 km, men fy bubblan vad det var tungt… jag gick mesta delen av de där 2,8 km ska jag villigt erkänna. Det var ju inte helt plant om man säger så…  #fjällen

.

.

träna-3

Mina och Lillans sköna träningstights (som jag också har som mysbyxor bara för att de är så sköna och har en skön linning som inte skär in) finns här, Känner mig så sportig i de där nästan lite retro ränderna! 🙂  Svarta trendiga sneakers här för bara 449,00 och t-shirt för under 100-lappen här. På fossingarna har vi båda de här sockorna från Puma (Tips! Superkvalitet, verkligen).

.

Miljötips!

Tänk på att inte använda sköljmedel till träniningskläder i funktionsmaterial. Det försämrar plaggets egenskaper och dess livslängd blir kortare!

.

.

Hur som haver kan jag verkligen rekommendera den här typen av träning för den som kanske fortfarande har semester med familjen, men vill smyga igång kroppen inför hösten. Vi hade så mysigt där ute i skogen att vi bestämde att det får bli en daglig rutin medan vi är kvar här uppe i Lofsdalen. Kanske fortsätter vi till och med på helgerna även efter att vi kommit hem och börjat jobba!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: