Några timmar för mig själv i stugan

∼ innehåller annonslänkar ∼

randig skjorta

.

.

Hej hej

.

.

Jag blev själv här hemma i några timmar medan Lillan och Magnus drog iväg och fiskade. Passade på att ta en skön dusch, kollade lite sociala media, satt i solen en stund, och så lagade jag mat lagom till de kom hem.

.

.

randig skjorta-3 randig skjorta-4 randig skjorta-8 randig skjorta-9

Folköl från Lofsdalens eget bryggeri. Det är grejer det! Jag dricker mycket sällan öl, men här uppe brukar jag ta en flaska ibland. Gott när den är riktigt iskall. Dock gillar jag inte starköl utan helst ska det vara lättöl. 

.

.

Så himla skönt här uppe nu, om än lite i varmaste laget här inne, phu! De där stora fönstren släpper in skapligt med ljus och värme om man säger så… Under dagarna ställer vi upp alla fönster och dörrar och låter mer eller mindre verandan utanför bli en del av huset. Den sträcker sig längs hela den västra sidan med en dörr i söder och en i norr. Härligt att sitta där och se solen gå ned.

.

.

randig skjorta-6

.

.

Till middag blev det kyckling med parmesan och vitlökstäcke. Det var gott! Hade också tänkt göra en paj på röda vinbär som jag hade med hemifrån svärfar, men det hanns inte med eftersom jag satt så länge där ute på verandan. Får bli imorgon istället 🙂

.

.

När maten var fixad slog jag mig ned i soffan med ett glas vin från flaskan vi öppnade igår, och så väntade jag in min lilla familj som kom strax därpå.

.

.

randig skjorta-7

.

.

Sköna och slappa kläder här uppe är ett måste. Vintertid blir det mest skidunderställ som ni vet, men idag slängde jag på mig de sköna jeansen som finns här, och en tunn härlig skjorta som jag köpte för liten peng här tidigare i veckan. Känns snyggt och fräscht med blå och vit-randig skjorta sommartid tycker jag. Finns många runtom i butikerna, och här kommer ett litet kollage med tips på olika valmöjligheter i olika prisklasser.

.

.

Skärmavbild 2018-07-28 kl. 02.35.22

 

 

Hope här

Lexington här

Tommy Jeans här

Peak Performans för halva priset här

Filippa K för halva priset här

Polo Ralph Lauren här

The Lab här

Ellos här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: