Rutigt är trendigt

∼ innehåller annonslänkar ∼

fisketur-28

.

.

Hej hej!

.

.

Idag blev det en tur till sjön med fiskarfänge, och blåbärsplockning för min del. Magnus och Lillan fiskade, vilket resulterade i 5 fina abborrar att smörsteka i morgon. Det regnade på förmiddagen, men när vi drog ut vid 15-tiden sprack det upp och solen var framme ett par timmar.

.

.

fisketur-29 fisketur-24 fisketur-23

.

.

Rutigt är trendigt, säger de som förstår sig på (men det hade jag ingen aning om när jag köpte den här svala skjortan att ha på skogspromenader). Den här skjortan är tunn, sval och urskön och den finns för 199,00 här. Kepsen finns här (men min är supergammal och jag skulle gärna ha en ny i den här färgen), jeansen finns här (men det vet ni redan) och gummistövlarna hittar ni här (även om just mina är från stenåldern och har gått sönder).

.

.

fisketur-31 fisketur-26 fisketur-15 fisketur-30

.

.

Lillan verkligen älskar att fiska, precis som jag älskade att fiska med pappa när jag var liten. Hon har precis hur mycket tålamod som helst, är duktig på att kasta och när kvällarna är som denna, ja då kan hon hålla på i timmar utan avbrott! Ser mig själv så mycket i henne. Idag körde hon förresten i pyjamasen, hahaha, hon tyckte det var mest bekvämt så. Tokfia ❤

.

.

.

.

Själv plockade jag mest blåbär, var sååå sugen på en blåbärspaj!

.

.

fisketur-22 fisketur-27

 

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: