Fixar och packar innan resan

∼ innehåller annonslänkar till Gina Tricot ∼

gina tricot-13

.

.

Godmorgon!

.

.

Är det årets varmaste dag vi har att vänta idag? De säger att det ska bli det. Perfekt! Just den dagen då jag ska packa, städa bilen, fixa i trädgården och i största allmänhet förbereda för vår resa till Lofsdalen, haha! Bikini och strandhäng hade känts mer rimligt…

.

.

gina tricot-11

.

.

Nåväl, det är bara att bita ihop och jobba på i värmen. Gissar att jag fram mot kvällen ändå kommer att vara sval, eller kanske till och med kall, efter 5 timmar i en luftkonditionerad bil. Annat var det förr, innan det fanns AC i alla bilar. Minns ni hur sjukt varmt det var att åka på semester på 70-talet? Och hur alla panikartat letade efter parkeringar i skugga, och hur håret fladdrade i vinden så att man kände sig helt ”urblåst” i huvudet efter några timmars bilåkning med öppna fönster och korsdrag? Nja, tvek på att det var bättre förr 🙂

.

.

gina tricot-12 gina tricot-11

.

.

Nu är det nog bäst att jag sätter fart här, om jag ska få något gjort. Och för den som undrar så är min supersöta klänning köpt här. Samma finns också i ett annat rart tyg här för den som händelsevis inte tycker sig passa i blått 🙂

.

En riktigt sval och skön ”du-kan-dra-på-den-till-vad-som-helst-och-klä-upp-och-ned-den-som-du-vill-klänning”. Tänk dressat med ett par klackar och uppsatt hår på kontoret, eller bohemiskt avslappnat med rufsig kalufs och barfota, som jag tidigare i morse 😉

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: