Italien-minnen lever kvar

∼ innehåller reklamlänkar till Cubus, Boozt och Flattered ∼

italiensk buffe-6

.

.

Hej på er

.

.

Oj oj, nu har hela helgen gått och jag har inte fått ur mig ett endaste inlägg här på bloggen. Det har varit fullt upp med både kalas och middag med vänner, och förstås annat trevligt som tex att behålla rätt kroppstemperatur genom svalkande bad, hehe! Jag klagar inte på värmen, gäller bara att anpassa de dagliga aktiviteterna typ.

..

.

 

italiensk buffe-5italiensk buffe-7

Cubus har liknade snygga vita shorts här, och ett par vita linneshorts som ser extremt sköna ut, på rea för 99 kr, här. Tips! De populära sandalerna från Flattered (ombloggade typ överallt) finns just nu på rea upp till 40% här. Mina sandaler är från Hermes och linnet kommer från Custommade men verkar vara slut, de har dock ett snarlikt i samma färg och samma tyg (lite skillnad på spetsen bara) här

.

.

Jag har i princip fortsatt semester fram till skolstart, men gör förstås de jobb som dyker upp. De flesta har ju semester nu så jobben står inte som spön i backen precis, vilket passar mig 🙂 . Har alltid haft det så sedan jag blev min egen för 7 år sedan. Tackar aldrig nej till jobb med hänvisning till att jag har semester, har aldrig hänt och kommer nog aldrig hända… Sedan har jag ju bloggen som rullar på som vanligt hela tiden 365 dagar om året. Jag har aldrig lärt mig att göra så som många gör, att planera för sisådär en 14 förinställda inlägg för total semester under två veckor, borde kanske träna på det?

.

.

Hur som haver var det slappa och total avkoppling som gällde när vi var på resande fot, och det lever jag på ännu, detta trots att forskning säger att vi mår bra av att längta efter en resa i minst 5 månader innan den väl äger rum, medan vi upplever samma må-bra-känsla bara 1 vecka efter att man kommit hem… Hum, det betyder ju att vi snarast måste planera för en ny resa!

.

.

Nu blir det bad!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: