Smickrande form och 40% rea

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Hello ladies!

.

.

Ni får ursäkta lite suddiga och idag svartvita bilder, men ibland blir det lite tokigt helt enkelt, hehe… Egentligen bestämde jag mig för att inte visa de här bilderna av just den anledningen, men sedan såg jag att den superfina blusen jag har på mig på de här bilderna finns på pangrea just nu här, och så ville jag bara dela med mig av det till er  (blusen är svartvit och kjolen svart så det spelar liksom ingen roll heller).

.

.

Vet att ni gillar reor, och gärna märkesreor där man kan fynda annars ganska dyra plagg till himla bra priser. Typ som denna nu. Hela 40% rea! Det är inte kattskit det inte som vi brukar säga här hemma 🙂

.

.

De långa banden kan man knyta lite som man vill, jag knöt framtill vid sidan med en stor rosett, men man kan knyta baktill också om man vill det (eller ett varv till runt midjan så slipper man ha något som dinglar om det känns bättre).

.

.

Kjolen är från Designers Remix (som har mycket snyggt på rea här) men den är från förra året och verkar inte finnas kvar. Däremot vill jag tipsa om de här supersnygga skinnbrallorna som också finns på 40% rea just nu och skulle passa så bra till toppen i vinter. Alltså det är dyrt med skinnbrallor, men det är klart att får man dem för nästan halva priset blir man ju lätt sugen på att slå till. Nog för att det är sommar och tokvarmt och så, men man vet ju att tjipp tjillevipp så står man där i snålblåsten och fryser… För den som undrar så kommer klackarna från Apair som finns på Tullhuset här och de är jättesköna med perfekt klackhöjd.

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: