Tips! Droppa lite på frukten för en trevlig twist

∼ innehåller reklamlänkar till stadium ∼

frukt-6

.

.

Något jag inte kan få nog av när jag är utomlands är frukt. Söta solmogna tropiska frukter är bara så ljuvligt. Aldrig någonsin smakar en ananas, eller en bit melon, så gott som när man iförd bikini äter det i 30 graders värme under en stekande sol vid kanten av en pool.

.

.

frukt-4 frukt-5

Bikini här och här

.

.

Ett tips är att pressa lite lime över uppskuren frukt på ett fat. Det ger en fräsch och god twist till den söta frukten. när du väl har börjat med det kommer du inte vilja sluta. Addera sedan lite vaniljglass till det hela och du kommer att se stjärnor 😉

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: