Min kropp är fantastisk

cava sangria-7

.

.

Holla!

.

.

Först tänkte jag Törs jag visa mig själv uppställd i bikini på bloggen? Sedan tänkte jag som Helena 15 år Nej vad skämmigt!!! Efter det tog jag mig en funderare på om jag verkligen vill vara som Helena 15 år, och så bestämde mig för att det vill jag absolut inte. Något måste ju för sjutton ha hänt på 26 år.

.

.

Alltså, jag vet att jag inte är överviktigt på något sätt. Ser mig själv som en högst normalviktig (om det nu finns något som anses som normalviktigt) 46 årig kvinna. Jag har lite mage som inte riktigt matchar de slanka benen och den förhållandevis lilla rumpan. Brösten kunde förstås vara lite fylligare men annars tycker jag nog att delarna är väl avvägda i förhållande till varandra – och ändå känns det skämmigt!

.

.

Vänta nu, vad var det där…???

.

..

bikini bikini-7.jpg

.

.

 Lite mage som eventuellt inte riktigt matchar de slanka benen och den förhållandevis lilla rumpan. Brösten kunde förstås vara fylligare, men annars tycker jag nog att delarna är väl avvägda i förhållande till varandra…….. Säger vem??? Enligt vilken mall då???

.

.

Det är ju inte klokt! Oavsett hur vi ser ut så jämför vi oss med andra. Andra som är smalare, kraftigare, längre, kortare, mer vältränade, har plattare mage, längre ben, större bröst osv osv. Varför gör vi det? Hur har det kunnat bli så?

.

.

bikini-3

Bikinitopp från Cubus här (de har erbjudande om 3 för 2) och bikinitrosor på rea från Lindex här (adlinks).

.

.

Jag har inga komplex för min kropp, men ändå så väljer jag bilder med ”rätt vinkel” till inläggen här i bloggen, håller in magen på stranden (och på de här bilderna), undviker kläder där midjan markeras och tycker att det är skämmigt att visa upp mig i bikini på bild.

.

.

Jag måste sluta upp med det och istället vara superglad åt att just jag fick den här fantastiska kroppen. .

.

..

Den bär mig varje dag utan att konstra och den gav mig det bästa jag har i världen – en välskapt dotter, Lillan. Den är mjuk och varm och go, och kräver inte mycket av mig. Den åker lite upp och ned i vikt, men inte mer än att jag kan hantera det utan att plåga den nämnvärt. Vi är sällan osams trots att jag inte sköter om den särskilt bra. Jag har inte tränat på 10 år (förutom en månad i maj) och äter på tok för mycket chips och annat skräp. Den är stel som ett kassaskåp men gör inte ont. Den fungerar precis som den ska trots att jag varken investerat tid eller pengar i den – den är helt enkelt en superkropp!

 

.

.

Jag borde alltså vara själaglad för att den är min och känna enorm stolthet istället för en aning skämmighet när jag visar upp den.

.

.

Så får det bli, stolthet är det nya svarta!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

15 kommentarer

Det är iaf trevligare att se din normala kropp än pinnsmala opererade kroppar o magar som det finns på en del bloggar. Modigt och bra skrivet inlägg! Kram!

Gilla

Jättesnygg o frisk, det absolut viktigaste! Tack f härlig blogg. Läser men kommenterar inte. Älskar ditt vackra kök o inredning f olika stilar men gillar när det blir personligt. Tack!

Gilla

Åhh vilket bra inlägg ! Är oxå 46 och har precis samma tankar som du! Du är jätte fin! Jag har 3 barn varav två döttrar ,16 och 11 och det är så viktigt att man inte överför massa destruktiva tankar på sina tjejer! Kika gärna in hos mig på http://www.ceciliaskor.com
Kram från Comosjön

Gilla

Min kropp är också fantastisk😃 (Men måste erkänna att det var lite svårt att skriva😊) Jag är frisk och kry och har fått 3 fina friska killar. Vad mer kan jag begära?
Så fint och klokt inlägg!! Älskar dina personliga inlägg, de berör verkligen❤❤❤ Må så gott och sköt om dig/er😘

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: