Cava sangria en svalkande drink

∼ innehåller reklamlänkar ∼

cava sangria-6

.

.

Hello

.

.

Mallis fortsätter att leverera och gårdagen på stranden El Trenc var minsan inte någon besvikelse. Jag hade läst om karibienvibbar med sanddyner och turkosblått hav, och japp, alltsammans stämde! Det var långgrunt och sanden den mjukaste du kan tänka dig. Vi och barnen älskade det. Jag återkommer förstås med bilder och ytterligare recensioner därifrån.

.

.

Efter en hel dag på stranden var det igår underbart att komma tillbaka till huset, ta en dusch, fixa en cava sangria (a la mitt eget recept), chilla och så sakterliga börja förbereda för kvällens middag.

.

.

cava sangria cava sangria-2

.

.

Cava sangria är alltså en variant på den klassiska spanska rödvins-sangrian, och ja, i Sverige hade vi helt enkelt kallat det för vinbål, hahaha, svårare än så är det inte. Jag blandade helt sonika en flarra Cava med fruktsoda, is, en massa god frukt som vattenmelon, ananas, lime, citron och apelsin och så var det klart. Det ska visst vara en skvätt Cointrau i också, men någon sådan hade vi inte så det fick vi strunta i.

.

.

cava sangria-3

Världens skönaste shorts kommer från Tullhuset här (Afound har också ett par snygga vita shorts här för bara 79 kronor (!) för den som inte har möjlighet att besöka butiken i Västerås). Offshouldertoppen från Ganni är förra årets stora favorit men den finns fortfarande till salu hos Boozt och dessutom på 45%  REA här..

.

Medan Magnus kickade igång grillen och barnen var uppslukade av sina iPhones, engagerade jag Johan i att fota mig och min bästis Sara. Det gick sådär… Först ojade hon över sig att hon var osminkad, men när hon såg att jag också var det gick det bra. Sedan var det benen – hur sjutton gör man en perfekt bloggpose? Hahaha, efter några tips från moi, var vi redo att förevigas på bästa sätt och ”ställde upp oss”, ja då visade det sig att kamerans minneskort var fullt…

.

.

Nu är det dags att väcka det här huset och ställa fram en riktigt god frukost!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: