Somrigt drinktips och en rolig detalj

mamma-och-kerstin-7

.

.

Hej hej, denna fredagkväll!

.

.

Vet inte om förra sommarens it-appetizer, Aperol Spritz är lika trendig i år, men den är garanterat lika god!  Hade aldrig smakat den drinken innan, men såg den typ överallt förra sommaren, så jag var ju tvungen att smaka och blev glatt överraskad. Supergod, precis i min smak!

.

.

Har du inte provat, måste du göra det nu!

.

4 cl Aperol
6 cl Prosecco
2 cl Sodavatten
Apelsinskiva
Is

.

Drinken serveras med fördel i ett vinglas, men det funkar med andra glas också förstås. Som alkoholfritt alternativ, eller till barnen kan man servera Fruktsoda med Grenadine (smaktillsats) från Ica och så en skiva apelsin förstås.

.

.

En lite rolig detalj att köpa till nästa partaj är Serving Drinks Like Ladies & Gentlemen. Det är en ”bok” fylld med utstansade glasunderlägg och glasmarkörer i snygg design. Underläggen och glasmarkörerna är i kartong och pressas lätt ut från sidorna med hjälp av fingrarna. Boken är designad av den fantastiskt duktiga illustratören Karin Ohlsson som gör roliga och trendiga illustrationer. Bokens framsida pryds av illustrationer och detaljer i guld. Fester blir alltid roligare om man lägger manken till lite och lägger vikt vid detaljer!

.

Boken finns här hos Afound (adlink)

.

.

Skärmavbild 2018-06-15 kl. 19.00.58

.

.

Kram och ha en fin kväll!

helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: