Nya ”undies” som sitter som en smekning utan att skära in i fluffet

∼ innehåller reklamlänkar ∼

trosor-3

.

.

Blev mig helt ställd igår eftermiddag när jag var på stan för att handla nya trosor och annat viktigt till semestern. Vad sjutton, har Lindex slutat med mina favorit trosor sedan typ 20 år tillbaka?! Hahaha, det hade de inte, de hängde bara för nära så jag såg dem inte.

.

.

Jag vet att det verkar helt sjukt tråkigt att bara ha samma trosor förjämnan, men på riktigt är de de bästa som finns, och jag vet att de passar mig och vilken storlek jag har så det hela är mycket enkelt. Dessutom finns de ju i både vit, svart och nude, och några har spets och andra är utan. Tyget är av microfibertyp så de tappar inte färg som vanliga bomullstrosor gör. Visst, de vita blir gråaktiga och trista med tiden, men håller sig bättre om man tvättar dem utan sköljmedel.

.

.

trosor-2

Nude trosor utan linning här, vit utan linning här, svart utan linning här, vit med spets här och svart med spets här

.

.

Visst har jag köpt allehanda spetsiga raffiga historier genom åren, men alla har bara, efter första användningen, blivit reservtrosor som jag tar när de andra är slut… Otaliga är också de trosor jag köpt som varit för stora, för små, haft en konstig form som gjort att de åkt in mellan skinkorna osv, och därför åkt i soporna efter några år… oanvända…

.

.

Alltså lika bra att hålla sig till sådant jag vet funkar och dessutom håller både färg och form i evigheter. Dessutom har jag kommit på att varianten som är i färgen nude, och inte har någon sydd linning, det är typ bara klippt tyg (av microfibertyp), är världens bästa sommartrosor. Man har ju så mycket ljusa eller rent av vita kläder under den här årstiden och allt är mer eller mindre ”genomskinligt”. De här trosorna är då helt perfekta och osynliga att ha under. Troskanten utan sydd linning är också kalasbra eftersom den inte skär in i ”fluffet” utan lägger sig som en smekning runt istället 🙂 Och nej, de rullar sig inte och så köper man alltid 3 till priset av 2!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: