Vårt badrum matchar huset

∼ innehåller material som kan uppfattas som reklam för Hedlund Golv samt reklamlänkar ∼

badrum-4

.

.

Typiskt! En kvarglömd telefon hemma idag gjorde att jag missade hantverkarna som skulle lägga sista handen vid badrummet på övervåningen. Kanske kanske hinner de i alla fall komma senare idag. Håll tummar och tår är ni snälla!

.

.

Det sista som är kvar att göra är monteringen av rören mellan handfatet och avloppet samt att montera lådfronterna på kommoden. Sedan är det helt klart (förutom en lampa ovanför spegeln då förstås…).

.

.

badrum-3

Favoriten Rituals foaming gel (helt lovely) finns här. Och i det här perfekta kitet, som är en topsäljare hos Lyko får man alla 3 förpackningarna som jag har, plus en kroppsskrubb, för bara 325 kronor (och gratis frakt).

.

.

Ska bli så himla skönt att få det här klart och vi är så nöjda med resultatet. Jag hade från början önskat ett mer ”lyxigt” badrum i marmor, men det blev så himla dyrt eftersom badrummet är ganska stort. Vi valde istället genomgående kakel för att komma ned lite i pris. Med facit i hand kanske det var det bästa som kunnat hända då den här stilen egentligen passar huset mycket bättre.

.

.

Allt kakel, mosaik och klinker kommer från Hedlunds Golv här i Västerås och jag kan nog utan att överdriva säga att Hedlunds Golv är den butiken i Mälardalen som har det absolut största sortimentet av kakel, klinkers och golv. Det de inte har, är inte värt att ha, som man brukar säga 🙂

.

.

Ni av mina läsare som är Västeråsare kanske såg Hedlunds Golvs helsida i VLT förra torsdagen? De har just nu kampanj där de bjuder på fixen om man köper kakel där under sommaren. Och skriver man om det i sina sociala media (eller delar inlägg från Hedlunds sida på Facebook här) då får man fogen gratis också.

.

.

Kan ni gissa vem som tagit den tjusiga bilden i deras nyrenoverade och trendiga lokal bredvid Bellevue? Och kan ni gissa vem den söta tjejen på bilden är?

.

.

badrum-5

.

.

Japp, det är jag som fotat och Lillans största storasyster som ställde upp som modell!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Hej Helena!
Jag har följt dig och din blogg i många många år nu och tycker du har en så härlig och jordnära approach till allt du tar dig för! Hittar bra, smarta och snygga lösningar på allt. Vi kollar just nu badrum och tycker det är så skönt att höra nån som bryter av mot all marmor och har andra inspirationskällor som t ex att det ska passa med huset. Därför tänkte jag höra vad du använt dig av för skiva i badrummet på övervåningen.
Tack för en läsvärd blogg!
Alice

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: