Ett underbart ljus och en fullspäckad söndag

vardagsrum-2

.

.

Ljuset i det här huset är fantastiskt. Älskar det. Speciellt på morgonen när solen lyser in från öster och sprider ett härligt ljus över vardagsrum, tvrum och hall. Inte riktigt lika förtjusande i sovrummet dock, där solen ligger på och gör det tokljust klockan 03.00, trots mörkläggande rullgardiner… Ytterligare mörkläggande ”hotellgardiner” ska upp och vi håller tummar och tår att vi får det riktigt mörkt då.

.

.

Vad gör ni idag då? Själv ska jag avklara en fotbollsmatch, hjälpa en kompis att styla hennes svärmors lägenhet, jobba lite framför datorn, fixa till en lägenhet inför visning, och förhoppningsvis hinna med lite påtande i trädgården 🙂

.

.

Ha en fin dag kära vänner så kanske vi ses lite senare!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: