Ett måste för att klara mitt jobb

jag

.

.

Hej hej

.

.

Ville bara kika in för att säga hej och berätta att jag börjat träna, kors i taket 🙂 Man blir ju inte yngre med åren om man så säger, och med ett jobb där jag mestadels sitter på det här viset – stilla vid ett bord med datorn framför mig – så behöver jag börja röra på mig, punkt slut. Finns inga undanflykter längre.

.

.

Jag gillar egentligen inte att träna, och jag gillar ännu mindre att flåsa. Så styrketräning med små korta inslag av kondition blir det för mig framöver. 3 dagar i veckan är det tänkt, och för att inte komma undan kör jag varianten med en PT som övervakar insatserna. Blir nog bra det här. Efter första passet hade jag en sådan träningsvärk i bröstmusklerna så det var helt sjukt. I morse körde jag dubbelt så mycket som i måndags, så sannolikt kan jag inte ta mig upp ur sängen imorgon…

.

.

Ha en fin fortsättning på dagen!

.

.

Tips med reklamlänkar!

Ellos kör vad de kallar Spring Deals med upp till 50% Rabatt på över 3000 plagg just nu. Hur perfekt som helst inför sommaren om du frågar mig! Här kommer 5 plagg (alla under 300 kr) som gärna hade fått flytta in i min resväska till semestern:

.

Skärmavbild 2018-05-02 kl. 17.30.32

 

Svart vippig kjol i helt rätt längd här

Fräsch randig blus här

Lila söt topp här

Bästa fyndet! Vit linneskjorta för endast 244 kr här

Röd enkel men söt klänning här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: