Vi reser till ett magiskt boutique hotell i Italien

∼ innehåller reklamlänkar till Lyko ∼

Skärmavbild 2018-05-01 kl. 22.45.39

.

.

Gokväll

.

.

Det är inte sant vad den här dagen har känts som en söndag, och så är det tisdag, och imorgon har halva veckan gått, och så är det snart helg igen. Snacka om att det känns som att veckorna består av måndagar och fredagar…

.

.

Med den här farten står det inte på förrän det är dags att packa resväskorna och ge sig av mot Medelhavet. Som jag berättat tidigare blir första anhalten Mallorca. Börjar med 4 nätter på hotell i Palma, efter det möter vi upp våra vänner på en gård vi hyrt en bit utanför stan. Eller gård och gård… det är liksom en egendom som har en trädgård, en pool och två hus. Efter en vecka där tackar vi för oss och så drar jag Magnus och Lillan vidare till Italien. Där har vi bokat 4 nätter på ett litet boutique hotell i Piemonte som ser helt magiskt ut!

.

.

 

Skärmavbild 2018-05-01 kl. 22.53.39

.

.

Åhhh vad jag ser fram mot det. Ska bli underbart att komma ut och resa. Men men, först ska det jobbas och sedan ska det bli sommar och allt innan det är dags 🙂

.

.

Tips!

Har du sett att det är 50% rabatt på alla produkter från populära Löwengrip Care & Color här? Själv har jag slagit till på den här vårdande hårmasken för bara 49 kronor (perfekt inför sommar sol och salta bad som sliter på håret). Dessutom har jag passat på att köpa den här ansiktsmisten för bara 77 kr. Läser för jämnan om filmstjärnor och sådant folk som A L L T I D har en sådan spray i handväskan när de är ute och flyger. De kan inte leva utan den, och det är alltid deras bästa tips för bästa bästa hyn. Nu kan jag också fuktspraya mig i ansiktet när jag är ute och flyger!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

 

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Vi bodde på detta hotellet förra veckan! Det var sååå fint. Men missa inte Villa la Madonna som ligger en kvart bort, det är om möjligt ännu bättre.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: