Inredningsuppdrag, sommarhus på västkusten – så skapar du stilen

∼ innehåller reklamlänkar ∼

 

.

.

Godmorgon

.

.

Tidig morgon för mig idag, har varit uppe sedan 5. Alltså vad jag har upptäckt att jag är så mycket mer produktiv på morgonen. Det är så skönt och sitta och jobba när huset är alldeles tyst och ute är det mörkt eller gryning.

.

.

Idag sitter jag och jobbar med en inredning. Inspirationen till mitt förslag kommer bland annat från bilderna här ovan. Jag tänker en bas med grått, beige och vitt, accenter i blått. Trä, linne, bomull, korg och bambu. Keramik och glas… Färgerna har jag plockat upp från omgivningarna runt huset. De grå klipphällarna, den beige vassen, sandstranden, de vita skummande vågorna, båtarna och förstås det intensivt blå havet och himlen. Jag tycker att det är viktigt att det inte blir New England. Inte Hamptons och Long Island om ni förstår vad jag menar. Det ska vara svenskt, jordnära, enkelt och tåligt, men för den sakens skull inte för mörkt.

.

.

Så skapar jag stilen

.

.

Från Ellos

Vit soffa till vardagsrummet här

Soffbord här och här

Blårandiga kuddar här

Dagbädd till burspråk härdyna här

Användbar pall till flera rum här

Linnelakan här

Taklampa köket här

.

Från Jotex

Fåtölj här

.

Sängbord från Jysk

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

En mycket harmonisk inredning! färgsättning och alla detaljer, tillbehör…en fantastiskt inspirationskälla hur man kan inreda sin bostad, en definitiv ombonad miljö hemma.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: