Taggar för föreläsning

.

.

Godmorgon

.

.

Här ligger jag och tar igen mig. Har varit uppe sedan 5.30 idag. Hade ställt klockan eftersom jag ville fila lite på min föreläsning innan jag sticker till Stockholm vid lunch. Det går så himla fort i den här branschen, och så lär man sig nya saker hela tiden, så det som var aktuellt för några månader sedan kan helt plötsligt kännas som yesterdays news och så måste man förhålla sig till det.

.

.

Jag kom på att ni kanske inte vet vad jag föreläser om? Jag föreläser alltså om homestyling och företagande (och lite om sociala media). Helt enkelt hur du i ditt företag kan arbeta med homestyling – och bli framgångsrik!

.

.

Jag tycker att det är så vansinnigt roligt att få dela med mig av mina erfarenheter från alla år jag jobbat med detta (7 år i år). Roligt att få dela med mig och inspirera andra. Många tror att homestyling handlar om vem som gör det snyggaste sillebenet, men för mig är det så mycket mer än det. Kanske till och med något helt annat. Det är hela psykologin bakom, hur ser vi på trender, vill alla ha ett hem a la Fantastic Frank (grått, vitt, avskalat, trendigt), eller vill alla ha olika? Hur förhåller vi oss till det? Hur får vi en nöjd kund som inte känner sig blåst även om bostaden mot förmodan säljs under utropspris…? Påverkar stylingen verkligen slutpriset, och vad är det i så fall som gör skillnaden? Frågorna är många, och jag har förstås inte alla svar, men jag har tänkt några varv kring detta, och delar gärna med mig av det jag kommit fram till!

.

.

Är du eller ditt företag intresserade av att boka en föreläsning? Skicka en förfrågan till info@helenakhome.se

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: