Snart öppnar jag min studio/galleri på Skolgatan 4

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Halloj

.

.

Hur har ni det denne söndag? Vi passade på att ta en rask promenad medan Lillan var på dans och nu ligger hela familjen utslagna lite här och där med varsin iPad eller dator i knäet. ska väl ta och laga någon mat här snart, men just nu chillar jag skönt en stund.

.

.

Många har frågat hur det går med ”lokalen” och jodå, den har varit lite on hold ett tag, men nu i veckan ska jag ta tag i det igen. Den är nästan färdigrenoverad och egentligen bara lite mindre fix som ska till innan jag kan köra igång med min verksamhet där.

.

.

Jag har handlat lite möbler men är inte alls klar med det. Dessutom måste jag köpa lite porslin, kaffebryggare, bestick osv till det lilla pentryt. Det här är snygga saker jag har kollat på till min lilla lokal.

.

.

 

.

.

1. Jag måste förstås ha några vinglas så att jag kan bjuda vänner på ett glas om de råkar titta förbi tex på en lördag, eller varför inte en fredagskväll. Jag älskar Essenses från Iittala och har dem både i Lofsdalen och hemma, så det är klart att jag ska ha dem i min studio också. Designonline har dem här

.

2. Tycker att det är snyggt med matt svart keramik. Tror att det får bli Ellos kopp svalan som säljs i fyrpack här

.

3. Är allt lite svag för Alessi som känns lyxigt. Besticken säljs i set om 24 och de var inte alls dyra (förvånande billiga faktiskt). Ellos har dem här

.

4. Några snygga skärbrädor måste jag bara styla den lilla diskbänken med, och jag tycker att den här brädan från Indiska är sjukt prisvärd. Liknande säljs på andra ställen för typ 1000 kr, men denna finns här

.

5. Pentryt är litet så jag behöver en liten och smidig kaffemaskin. Dessutom måste den vara snygg (vilket denna är) eftersom den kommer synas 🙂 Krups espresso och kaffemaskin (med tre funktioner i en) som faktiskt inte var så fasligt dyr säljer Ellos här

.

6. Precis som kopparna är tallrikarna mattsvarta och kommer från Ellos här

.

.

Ni kommer väl förbi när jag öppnar?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: